• DEBITARE – se executa cu o masina profesionala cu taiere in unghi si drept, care se face pe baza unei schite-optimizari cu datele si cotele transmise de catre client.

  Pentru o taiere cat mai precisa si pentru a minimiza pierderile se foloseste un program de optimizare placi.

  Debitarea lucrarii se realizeaza prin programare in functie de disponibilitate si difera de la o perioada la alta.

  Debitarea resturilor catre clientii care efectueaza lucrari la noi se face in functie de disponibilitatea utilajului la momentul respectiv si de cantitatea necesara debitarii care poate varia de la a le executa pe loc pana a doua zi.

   

 • APLICARE CANT/ABS – se realizeaza cu o masina profesionala, dupa ce piesele au fost taiate si semnate corespunzator schitei. Dimeniunea minima de aplicare cant/abs este de 50mm pentru cel de 0.4/22 si de 70mm pentru cel de 2/22 si 2/45.

  Cantuirea resturilor sau a altor piese decat cele de pe comanda se face in functie de disponibilitatea masinii care poate fi executat pe loc sau a doua zi.

  Cantul se poate aplica doar pe drept.

   

 • VOPSITORIE – dispunem de o vopsitorie functionala pe baza de pompa si pistol de vopsit si se realizeaza intr-o cabina prevazuta cu sistem de exaustare.

  La preluarea comenzii se stabilesc cotele pieselor pentru vopsit, canturile care necesita vopsite, culoarea si gradul de luciu.

  Piesele se vopsesc in culori mate cu grad de luciu 30-40%, lucioase cu grad de luciu 90-100%. Ca si material folosim mdf de 18/25/40mm.

 • STICLA/OGLINDA – dispunem de utilaje profesionale pentru taiere si slefuire sticla/oglinda.

  Realizam diferite servicii precum slefuire, securizare, printare imegine si vopsire sticla.

  La preluarea comenzii se stabilesc dimensiunile finale, tipul oglinzii respectiv al sticlei precum si serviciile dorite.